Sztárok

Stohl András nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a Vígszínházat

Stohl András cserbenhagyta munkatársait, Presser Gábort és Szász János rendezőt. Ezzel pedig veszélybe kerülhet a Vígszínházban a Jó estét nyár, jó estét szerelem! című musical bemutatója – adta hírül a Bors.

Egyik napról a másikra a Vígszínház leállította a jegyértékesítést a Jó estét nyár, jó estét szerelem! című előadásra. A Bors értesülései szerint ennek hátterében az áll, hogy Stohl András, aki eredetileg a főszerepet játszotta volna, visszaadta a szerepét, ezzel pedig veszélybe került a bemutató is. “Valóban bizonytalan a helyzet a bemutatót illetően, ezért jelenleg nem értékesítünk rá jegyet. Vagy elmarad a teljes előadás, vagy keresnek új színészt Stohl András helyéreadtak tájékoztatást a Vígszínháztól a lapnak. A kialakult helyzet pedig kollégáit is nagyon kellemetlenül érinti. Presser Gábornak és a rendező Szász Jánosnak ugyanis új színészt kell tálalniuk a szerepre, akivel folytatódhatnak a próbák.

Azt, hogy Stohl András miért hagyta ott az előadást, egyelőre nem tudni. Ő maga még nem nyilatkozott, és a rendező is csak az erősítette meg, hogy a színész kilépett a darabból.

Egy részletet a musicalből a videóra kattintva meghallgathatsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top