Sztárok

Friss szupercuki képek Fésűs Nelly kisbabájáról

Már hét hónapos Fésűs Nelly tündéri kislánya, Elza Zorka, aki szinte mindenhova elkíséri édesanyját. A napokban a színésznő és kisbabája igazi csajos napot tartottak.

Fésűs Nelly gőzerővel készül a bikiniszezonra: legjobb formája eléréshez rengeteget sportol, emellett egy profi szakember is kezelésbe vette a testét. A fájdalommentes kezelésre pedig kisbabája is vele tartottElza Zorka hét hónapos, és már nem csak anyatejet eszik, úgyhogy most picit több időm van magamra. Elkezdtem aktívabban mozogni, emellett pedig szakember segítségével hadat üzentem a comb- és fenéktájon fellépő narancsbőrnek is, és természetesen a hasam sem maradhat ki. Így sokkal magabiztosabban indulhatunk a kislányom első nyaralására – ő most látja majd először a Balatont, eddig csak a pocakomban hajókázott velünk”mesélt nyári terveiről Fésűs Nelly.

Friss szupercuki képek Fésűs Nelly kisbabájáról

A színésznő a bikinitesthez egy zsírbontó és bőrfeszesítő hatású cellulitkezelést kapott dr. Kriston Renátától. “Mind az anyagcserére, mind pedig a vérkeringésre pozitív hatással van, segítségével javul az oxigénellátás, továbbá megváltozik a kollagénrostok mennyisége és minősége is” – árulta el a szakember.

Fésűs Nelly talán nem is lehetne boldogabb, ám korábban elárulta, egyetlen dolog hiányzik az életéből: nagyon szeretné, ha kisbabája édesapjával, Vajtó Lajossal oltár elé állnának. “Kizárt dolog, hogy összeházasodunk. Én állandóan szorgalmazom, de süket fülekre találok. Mindig terel, és a kislányunkra mutatva ezt mondja: kell ennél nagyobb kapocs kettőnk között?” – mesélte pár héttel ezelőtt Fésűs Nelly.

A legfrissebb képeket Fésűs Nellyről és kislányáról a galériánkra kattintva megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top