Sztárok

Szerencsés kismama Fésüs Nelly

A második gyermekével várandós színésznő többek között a terhességéről, valamint a család nyári terveiről mesélt.

Több magyar híresség is tiszteletét tette kedd délután, a Visszatérés Óz birodalmába című film premier előtti vetítésénFésűs Nelly tizenegy éves kislányával, Csengével érkezett a bemutatóra.

A negyvenkét éves színésznő többek között arról is mesélt, hogyan emlékszik vissza a gyermekkorára. “Szerintem én egy végtelenül jó, nyugodt gyerek voltam – az édesanyám ezt Fésűs Nelly kislánya nélkül tölti a nyaratpersze bármikor kész megcáfolni” – nevetett Nelly, aki azt is elárulta: nem szigorú, hanem következetes szülőnek tartja magát. A második gyermekével várandós színésznő várandóssága részleteibe is beavatta a Nők Lapja Cafét.

Ezt az állapotot én egyáltalán nem terhességként élem meg, remekül érzem magam, az égvilágon semmi problémám sincsen. Azon túl, hogy már szemmel látható jelei vannak annak, hogy egy gyermeket hordok a pocakomban, semmi sem változott: sem rosszullét, sem hányinger, sem pedig émelygés nem gyötör. Azt gondolom, hogy ebből a szempontból szerencsés vagyok, ugyanis az előző várandósságomat is pontosan ugyanígy viseltem” – mondta Détár Enikő barátnője, hozzátéve: az egyetlen  “kellemetlenséget” az jelenti, amikor az éjszaka közepén arra ébred, hogy a kisbabája rugdos. Vajtó Lajos párja végezetül a nyári terveikbe is beavatott minket. “Augusztus harmincadikáig dolgozom, közben természetesen azért fogunk időt szakítani a pihenésre. A kisasszony, Csenge alig lesz itthon, egyik táborból esik a másikba, úgyhogy néha megkérem majd, hogy szorítson be a naptárába. Egyébként nem tervezünk előre, jövünk-megyünk, az azonban egészen bizonyos, hogy a magyar tengerhez is ellátogatunk majd néhány napra.

A premier előtti vetítésen készült képgalériát itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top