Sztárok

Eurovízió 2015: Berki Krisztián szerelme Bécsben drukkolt Boggie-nak

Sok magyar sztár a közösségi oldalakon támogatta kedd este az Eurovízió 2015 magyar indulóját. Ám egyikük, Berki Krisztián barátnője, Bécsben izgult Boggie-ért.

Kedd este lezajlott az Eurovízió 2015 elődöntője, és Boggie bekerült a legjobbak közé, akik szombaton a végső győzelemért énekelhetnek. Az Eurovízió 2015 magyar indulójának pedig nemcsak rajongói drukkoltak, hanem a hazai sztárok is. Berki Krisztián szerelme, Cserpes Laura még ki is utazott Bécsbe, hogy ott támogassa Boggie-t. Berki Krisztián barátnője a kulisszák mögül küldött fotót saját és Boggie rajongóinak, ugyanis az énekesnő az elődöntő főpróbáján is részt vett:

Tegnap volt szerencsém megnézni az Eurovízió mai elődöntőjének főpróbáját. Minden fantasztikus volt, a színpad, a fények…

Posted by Cserpes Laura on Tuesday, May 19, 2015

Az Eurovízió 2015 hazai versenyzőjének nagy rajongótábora van itthon és külföldön is. Boggie a bécsi döntő előtt több európai nagyvárosban is éneklő flashmobot szervezett és közös utcazenélésre hívta rajongóit. Így Boggie találkozott többek között angol, francia és svéd közönségével is. Erről készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

A videóra kattintva pedig láthatod, milyen volt a magyar énekesnő produkciója az Eurovízió 2015 színpadán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top