Sztárok

Cannes: Palvin Barbarának öltözött Kim Kardashian húga

Alig vártuk, hogy idén miben vonul végig a magyar szupermodell a cannes-i vörös szőnyegen. De rögtön mintha kettőt láttunk volna Palvin Barbarából.

 A tegnap esti Youth című film vetítésére érkezett Palvin Barbara, aki lélegzetelállítóan festett a cannes-i vörös szőnyegen a rafináltan megtervezett fekete ruhájában. A fotósok sem tudtak betelni a látvánnyal, percekig kérték a magyar modellt, hogy pörögjön-forogjon a játékos estélyiben. Aztán mintha újra lejátszódott volna a jelenet, amikor megérkezett Kendall Jenner.

Cannes: Palvin Barbarának öltözött Kendall Jenner

 A 19 éves modellnek ez a második cannes-i filmfesztiválja, és igyekezett magából mutatni is valamit, hogy felfigyeljenek rá a vörös szőnyegen. Ahogy Palvin Barbara, úgy Kendall Jenner is sokáig forgolódott a fotósok kedvéért.

Cannes: Palvin Barbarának öltözött Kendall Jenner

Palvin Barbara ruhája azonban sokkal légiesebbnek hatott, mint a Kardashian család fiatal tagjáé, bár Kendall Jenner minden megtett, hogy bemutassa a részletesen kidolgozott estélyit.

Cannes: Palvin Barbarának öltözött Kendall Jenner

A bugyivillantósan áttetsző szoknyában Kendall Jenner közel sem tűnt annyira kifinomultnak, mint Palvin Barbara, pedig a két ruha kifejezetten hasonló kategória. Hiába, ennyit számítanak az apró különbségek. 

Cannes: Palvin Barbarának öltözött Kendall Jenner

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top