Sztárok

Schobert Norbi cuki videójától el fogsz olvadni

Schobert Norbi gyakran enged bepillantást magánéletébe, sokszor vall szerelmet feleségének a közösségi médiában. Ám most kisfiáról osztott meg egy szupercuki videót, amitől még te is elolvadsz.

Schobert Norbival kapcsolatban sok dolog eszébe jut az embernek, de talán a “tündéri” jelző ritkán tartozik ezek közé. Azonban kedden végre ő is ledobta a cukiságbombát, egy videóval, amit a kisfiáról készített. Schobert Norbi egy teljesen átlagos családi estébe engedett bepillantást, és megmutatta, négyéves kisfia, Zalán, hogyan próbálja elodázni a lefekvés idejét, és milyen műsort csinál édesapjának.

Általában Schobert Norbi feleségétől szoktuk meg az ehhez hasonló posztokat. Rubint Réka gyakran oszt meg kedves történeteket és fotókat gyerekeivel. Legutóbb pedig Zalán egyik cuki titkát is elárulta a Nők Lapja Cafénak, mikor egy Zsigulival furikáztak a városban. “Elvittem őket fagyizni Szentendrére, és azt tervezzük, hogy vasárnap is egy zsigulis napot tartunk. Zalán ugyanis szívja magába a kultúrát, és a kocsikázáson kívül nagy vágya, hogy felmenjünk a Várba a Mátyás-templomba.”

A videóra kattintva láthatód Schobert Norbi cuki felvételét:

Ma esti műsor nekem: Zizike megy aludni…☺

Posted by Norbi Update on Monday, May 25, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top