Sztárok

Miss Universe Hungary: Vajna Tímea együtt izzadt a lányokkal – fotók

A Miss Universe Hungary 16 versenyzője gőzerővel készül a hétvégi döntőre. Vajna Tímea pedig nem hagyja magára a szépségeket, és kiveszi a részét a felkészítésükből.

Nem is gondolnád, mennyi háttérmunka áll egy szépségverseny résztvevői mögött. A lányoknak rengeteget kell készülniük, hogy a döntőre már magabiztosan tündököljenek. Nincs ez másképp Vajna Tímea  Miss Universe Hungaryjén sem. A végső megmérettetésre hétvégén kerül sor, addig a lányok egy táborban készülnek, ahol Vajna Tímea is mellettük van. A minap Timi az edzőterembe is elkísérte a Miss Universe Hungary döntőseit:

Ilyen büszke felfedezettjeire Vajna Tímea:

Timi néha a humorérzékét is megcsillogtatja, például grimaszolni kifejezetten szeret:

A Miss Universe Hungary versenyzőinek az edzéseken és a fotózásokon kívül gyakorolniuk kell a kifutón járást, ráadásul a táborban egy bikinis versenyen is részt vesznek. Vajna Tímea pedig korábban elárulta a Nők Lapja Cafénak, hogy a döntőre világsztárokat hoz majd Magyarországra, ám azt, hogy kire vagy kikre gondolt, egyelőre titok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top