Sztárok

Vége Angelina Jolie és Brad Pitt megszokott életének

Megengedhetnék maguknak, hogy az egész család első osztályon utazzon, vagy akár magángéppel repüljenek, de Angelina Jolie és Brad Pitt inkább lemond a luxusról.

Mind a hat Jolie-Pitt gyerek – Maddox 13, Pax 11, Zahara 10, Shiloh 9, Vivienne és Knox 6 éves – elég idős már ahhoz, hogy az egész család kényelmesen utazzon akár a turista osztályon is. Angelina Jolie és Brad Pitt korábban a People magazinnak beszélt arról, hogy nem szeretnék elkapatni a gyerekeiket, igyekeznek minél hétköznapibban nevelni őket, és inkább lemondanak a saját luxusigényeikről.

Nehéz lehet mondjuk a világ legszebb nőjének kikiáltott Angelina Jolie és a világ legszebb férfijának tartott Brad Pitt gyerekének lenni, hiszen állandó figyelmet kapnak. Például, amikor a minap megérkeztek Los Angeles fő repterére. A videóra kattintva is jól látszik: a gyerekek megszokták a figyelmet, mindannyian másképpen kezelik a helyzetet.

A család dél-franciaországi szőlőbirtokán tölti a nyár nagyobb részét, az Angelina Jolie és Brad Pitt esküvőjéről is híres Château Miravalban, ahová pedig hosszú az út. Los Angelesből Párizs érintésével utaztak Nizzába, a francia főváros repterén több mint két órát vártak a fárasztó út után a csatlakozásra, de sem Angelina Jolie, sem Brad Pitt, sem a gyerekek nem tűntek megviseltnek.

Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei nagyon fegyelmezetten vonultak végig a reptéren
Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei nagyon fegyelmezetten vonultak végig a reptéren

Mindannyiuk a saját kis csomagját vitte, jól nevelten viselkedtek. De nemcsak a reptéren, hanem a gépen is. A szűkös ülőhelyek miatt sem panaszkodtak, pedig a Daily Mail képsorát elnézve, azért nem lehetett kellemes az út.

Az egész utazás során egyetlen luxus volt, mégpedig az, hogy külön folyosón kísérték a családot a repülőgépig, és előre vették őket a jegyellenőrzésnél, valamint a vámvizsgálatnál.

Galériánkra kattintva megnézheted, milyen az, amikor a hatgyerekes Angleina Jolie és Brad Pitt megérkezik a reptérre.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top