Sztárok

Így szerepelhet az előadásban az intenzív osztályon fekvő színésznő, Kara Tünde

Kara Tündének múlt héten egy színpadi próbán állt le a szíve, a színházból szállították kórházba a mentők. Még mindig az intenzíven fekszik, de a társulata úgy döntött, mégis szerepelni fog egy előadásban, mert ő pótolhatatlan.

A Békéscsabai Jókai Színház Koldusopera című előadása is szerepel a Pécsi Országos Színházi találkozó programjában. Az előadásban a múlt héten szívleállás miatt kórházba került Kara Tünde is játszik, a színház pedig úgy döntött, hogy Pécsett sem helyettesítheti őt senki. “Kara Tünde a Koldusok barátja nevű cég vezetőjének feleségét, Celiát játssza. A színház vezetése úgy döntött, a szerepét videóbejátszásokkal és hangbeolvasással pótoljuk” – mondta dr. Ragány Mihály, a színház marketing- és sajtóreferense, aki hozzátette, ők is izgulnak, hogy minden rendben menjen, ugyanis ez ez az első ilyen próbálkozásuk a darabbal – írja a Bors.

A Blikk pedig arról adott hírt, hogy a színésznő túl van a krízisen, sikerült stabilizálni az állapotát, és a kórházban hamarosan megkezdik az ébresztését.

Fotó: jokaiszinhaz.hu
Fotó: jokaiszinhaz.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top