Sztárok

America’s Got Talent: újabb magyar csapat aratott hatalmas sikert

Úgy tűnik, a magyar táncosok elvarázsolják a világot. Most a Freelusion csapat kápráztatta el teljesen az America’s Got Talent zsűrijét, gondolkodás nélkül továbbjuttatták a formációt. Amit csinálnak, tényleg lenyűgöző.

A magyar alapítású Freelusion Dance Company átütő sikert aratott az amerikai NBC televíziós csatorna America’s Got Talent című műsorának válogatóján. A Freelusion a szakmai zsűri teljes elismerése mellett jutott tovább az Americas Got Talent következő fordulójába. A versenyben egyébként nem először szerepel a Freelusion Dance Company, de ebben az évben egy teljesen új, egyedi koncepcióval nevezett, amely idén minden eddiginél komolyabb elismerést, eredményt és sikert hozhat

America's Got Talent: újabb magyar csapat aratott hatalmas sikert

A csapat állandó tagja és koreográfusa Papp Tímea, aki Magyarországon elismert táncos, koreográfus, egyben a Freelusion társalapítója és művészeti vezetője. Timi és a Freelusion csapata egy amerikai táncos köré építette a műsort, de a teljes stáb magyar, így a jelmeztervezéstől a 3D grafika összeállításáig mindent magyarok készítenek el a produkcióban. Az előadások során a magyar csapat a táncelemeket 3D video mapping vetítéssel kombinálja, így hozva létre olyan egyedi produkciót, amely joggal nyeri el az amerikai és a hazai közönség tetszését.

A táncosok korábban már a Britains Got Talentben is feltűntek, 2013-ban. Akkor a 45 legjobb csapat közé kerültek be. Ebben az évben pedig nem más, mint az Attraction magyar tánccsapat nyerte meg a brit tehetségkutatót. 

A Freeluison mostani lenyűgöző produkcióját az Americas Got Talentben a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top