Sztárok

El fogsz olvadni a legfrissebb fotóktól Gombos Edina kisfiáról

Gombos Edina nem tud betelni két tündéri gyermekével, akik láthatóan nagyon jóban vannak. Most a műsorvezető néhány szupercuki képpel kedveskedett rajongóinak, melyek lányáról és kisfiáról készültek.

Gombos Edina már egy hétéves kislány és egy két és fél hónapos kisfiú büszke édesanyja. A TV2 munkatársa pedig mostanában a legtöbb időt gyermekeivel, főleg kisfiával, Matteóval, tölti. Nem meglepő, hogy Gombos Edinát teljesen elvarázsolja a pici, ám a kisfiú nővére, Miri is teljesen odavan a család új tagjáért. Korábban Edina elárulta, Miri nagyon szeret öccse körül segíteni. “Olvadozva néz rá, a legnagyobb segítségem mindenben. Pelenkát hoz, cumit előkészíti, segít a fürdetésnél, mint egy kis minianyuka, Miri most így működik” – mesélte lelkesen Gombos Edina, akinek nagyon jólesik látni azt, mennyire szeretik egymást a testvérek. Örömét pedig rajongóival is megosztotta, egy fotómontázst készített a két gyermekről:

Kis csibészek, még a hőség sem szegi kedvüket…:-) Vidám hetet nektek is! Már jön az enyhülés!

Posted by Gombos Edina on Monday, June 15, 2015

Gombos Edina egyébként nagyon aktívan tartja a kapcsolatot követőivel, gyakran posztolt fotókat, melyekkel bepillantást enged magánélébe. Így azt is tudjuk, hogy a napokban Matteóval a TV2 stúdiójában jártak, ahol nagy meglepetést okoztak a műsorvezetőnő kollégáinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top