Sztárok

Ijesztő élményéről mesélt Vajna Tímea

Kellemetlen gyerekkori emlékét idézte fel Vajna Tímea, aki jelenleg izgatottan készül a júliusi Derbyre. A Miss Universe Hungary tulajdonosa akkor beszélt ijesztő élményéről, mikor különleges ruhákban pózolt a Kincsem Parkban.

Vajna Tímea annak ellenére is imád nyeregbe pattanni, hogy első lovas élménye meglehetősen rosszra sikerült. “12 éves lehettem, amikor apukám először próbált felültetni egy lóra – nagyon megijedtem, sikítottam, mire a ló beleharapott a nadrágomba”mesélt ijesztő élményéről Timi, aki nagy rajongója a lóversenysportnak, ezért gyakori vendég a Kincsem Parkban. “Imádom az itteni hangulatot! A kedvenc pillanatom az, amikor a versenyzők elrajtolnak, a műsorvezető nagyon gyorsan kezd beszélni, és az izgalom a tetőfokára hág” – ecsetelte a Miss Universe Hungary tulajdonosa. Vajna Tímeának pedig már arról is határozott elképzelése van, milyen ruhában drukkol majd a lelátóról.

Ijesztő élményéről mesélt Vajna Tímea

“A derbikhez főleg az egyszínű ruhák illenek, amelyek jellemzően bézs, testszín és pasztell árnyalatúak. Nagyon népszerű még az overall és a fejdísz is. Fontos, hogy miben jelensz meg egy ilyen nagyszabású társadalmi eseményen” – mondta Andy Vajna felesége, aki néhány darabot már felpróbált Danics Dóra és Szamosi Donáth társaságában, akikkel együtt készül a júliusi Derby és Gasztroangyal Fesztiválra.

Galériánkban megnézheted, milyen ruhákban képzeli el magát Vajna Tímea:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top