Sztárok

Eddig nem látott szexi oldalát mutatta meg Danics Dóra

Szokatlan fotósorozat készült az X-Faktor egykori győzteséről. Danics Dórát nagyon kevés ruhában fotózták, az énekesnőnek pedig szuperül áll ez a dögös stílus is.

Danics Dóra egy fekete bakancsban és egy lenge sötét ruhában állt kamera elé. Bár egyelőre a csak werkfotókat láthatunk a fényképezésről, az biztos, hogy nagyon szexi képek készültek. Danics Dórától nem állnak távol a dögös ruhák, az X-Faktorban is többször megmutatta hosszú, formás lábait, ám első ránézésre a mostani alkalommal nemcsak ezek játszották a főszerepet. Danics Dóra pár hete ünnepelte a 29. születésnapját, talán ennek is köze lehetett a szexi fotózáshoz. Az énekesnő egyébként nemrég tért haza nyereményutazásából, Mexikóból, ahova édesanyját vitte magával, áprilisban pedig bejelentette: egy izgalmas új projektben kapott munkát. Az X-Faktor egykori győztesére ugyanis a Shrek című musical egyik szerepét osztották.

Nemsokára elkészülnek a képek! Ma pedig irány Sárvár! Az első zenekaros koncert! Yeahh!!

Posted by Danics Dóra on Sunday, May 24, 2015

Ám Danics Dóra számára nem indult zökkenőmentesen az év, az énekesnőnek márciusban ijesztő élményben volt része, amikor egy szórakozóhelyen italába kábítószert kevertek. A megrázó esetről Danics Dóra a Facebook-oldalán számolt be.

Az X-Faktor 2013-as győztese tavaly készítette el első klipjét, amit videóra kattintva megnézhetsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top