Sztárok

Lenyűgözően hosszú combot villantott Vajna Tímea – fotó

Vajna Tímea szívesen készít inspirálónak szánt szelfiket magáról követői számára. A napokban a futópályáról jelentkezett, és megmutatta elképesztő adottságait.

Vajna Tímea ideje nagy részét az elmúlt időben a Miss Universe Hungary szervezése foglalta le. Bár most is rengeteg elfoglaltsága van a verseny győzetésével, a hét első napján mégis sort kerített egy kis futásra és villantásra. Sok hírességhez hasonlóan Vajna Tímea is szívesen megörökíti az ilyen fontos pillanatokat az életében, így a futópályáról küldött szelfit a rajongóinak. Ám nem akármilyet. A fotóba belekomponálta lenyűgözően hosszú combját is:

Majdnem sikerült bőrig ázni

Posted by Timea Vajna on Monday, June 15, 2015

Vajna Tímeának nem szokása, hogy elrejtse tökéletes idomait. A Miss Uiverse Hungary versenyen nagyon komoly dekoltázst villantott, a napokban pedig a Kincsem Parkban járt egy fotózáson, ahol különleges szerelésekben állt modellt. Ez utóbbiról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top