Sztárok

Hódi Pamela rengeteget tanult Berki Krisztiántól

Hódi Pamela számára most egy nyugisabb időszak köszöntött be, hiszen azzal, hogy véget ért az Éden Hotel, sokkal több a szabadideje. Az Éden Éjjel volt háziasszonyával jövőbeni terveiről beszélgettünk, és arról is, mit csinál majd a nyáron.

Hódi Pamela az elmúlt hónapokban kipróbálhatta magát műsorvezetőként, és bár ettől nem tartja magát tévésnek, nagyon élvezte a feladatot. “A műsorvezetés számomra egy kalandos kitérő volt. Rengeteget tanultam a kollégáktól, Krisztiántól, de továbbra sem tartom magam műsorvezetőnek. Természetesen, ha a jövőben vendég-műsorvezetőként számítanak rám a csatornánál, örömmel vállalom majd a felkérést, de az én főállásom az anyaság, minden csak azután következik”kezdte Hódi Pamela, amikor felkerestük, hogy kifaggassuk arról, milyen tervei vannak a jövőre.

Hódi Pamela rengeteget tanult Berki Krisztiántól

“Van néhány reklámszerződésem, amiből vannak bevételeim, és Krisztián is hozzájárul a gyereknevelés költségeihez, így nem kell aggódni miattunk” – tette hozzá a fiatal anyuka, aki nyáron is legtöbb idejét kislányával szeretné tölteni. “Nagyon vártam már a nyarat, napimádó vagyok. Natival mindenképpen sok külsős programot szervezünk, és szeretnénk elmenni nyaralni is. Nagyon aktív gyerek, pici kora óta hozzá van szokva, hogy mindenhová jön velünk, és igényli is a változatosságot, így szinte sosem vagyunk a négy fal között. Amikor Krisztiánnál van a kislányom és “szabad estés” vagyok, szívesen szervezünk csajos programokat a barátnőimmel” – sorolta nekünk Berki Krisztián egykori párja, aki már egy szuper fotóval meg is nyitotta az idei bikiniszezont:

????????????

A photo posted by ???? (@hodipamela_official) on

Hódi Pamela és kislánya a múlt heti hőségben strandolni voltak, amit Natasa Zselyke ilyen nagyon élvezett:

Na ez az amire nincsenek szavak!!! Önfeledt kacagás, tiszta szívvel❤️❤️❤️

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Saturday, June 13, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top