Sztárok

Lilu olyan dolgot csinál, amit még soha

Lilu hamarosan külföldre utazik, ahol valami olyan dologra készül, amit még soha nem csinált korábban. A műsorvezetőnő a közösségi oldalán árulta el, mit vállalt most be.

Lilu nemrég ünnepelte 39. születésnapját, ám ennek ellenére még soha nem sátrazott. Legalábbis Facebook-oldalán ezt állítja. A csinos tévés annak kapcsán árulta el titkát, hogy jövő héten a Glastonbury fesztiválra utazik, ahol kénytelen lesz sátorban aludni. Lilu már nagyon készül az utazásra, az instant otthon be is szerezte, amit most még egyelőre csak próbálgat:

Sátorpróba….6 nap múlva Glastonbury fesztivál #glastonburyfestival #megsosemsatoroztam #mikell4napra #music

Posted by Lilu on Friday, June 19, 2015

Lilu egyébként nem is olyan régen tért haza közel-keleti nyaralásából. Akkor barátnőjével jártak Libanonban, ahonnan a tévés egy tőle szokatlan, bikinis képet is küldött rajongóinak. Kicsit reménykedünk benne, hogy ha Lilu túl lesz az első sátrazós éjszakán, akkor azt is megmutatja, milyen a hangulat Glastonburyben, és küld majd tökéletes fesztiváldivatos fotót, bikinifelsőben és gumicsizmában.

A tenger boldogság….

Posted by Lilu on Saturday, May 16, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top