nlc.hu
Sztárok
Magyarország Szépe: ezt a szuper estélyit választotta a várandós Tatár Csilla

Magyarország Szépe: ezt a szuper estélyit választotta a várandós Tatár Csilla

Vasárnap este kiderül, melyik magyar lány képviseli majd hazánkat a Miss World világversenyen. A Magyarország Szépe választás háziasszonya Tatár Csilla, aki egy remek ruhát választott az eseményre.

Tatár Csilla korábban elárulta, a Magyarország Szépe versenyre egy olyan ruhát szeretne felvenni, ami a földig ér, így nem kell hozzá magas sarkút húznia. A váradós műsorvezető tartotta is a szavát, egy hosszú, pasztellszínű esélyit választott, ami bár visszafogott, mégis nagyon szépen kiemeli, hogyan gömbölyödik a pocakja. Tatár Csilla számára nem ismeretlenek a szépségversenyek, hiszen korábban már vezetett ilyen műsort. “Az előző két ruhám eléggé szexis volt, vagyis sokat mutatott meg. Azon túl, hogy most egyáltalán nem lenne hangulatom egy ilyen ruhához, furán is nézne ki. Én alapvetően nem tartom problémának, ha egy kismama megmutatja a pocakját. Nem hiszem, hogy egy olyan mindent takaró ruhában, egy nagy lepelben szeretnék végigvonulni a kifutón. Végre van pocakom, hát dehogy takarom el!” – mondta el korábban a Magyarország Szépe háziasszonya.

Magyarország Szépe: ezt a szuper esélyit választotta a várandós Tatár Csilla

Tatár Csilla jelenleg várandóssága negyedik hónapjában van, és ragyog. A műsorvezető gyermeke november környéken jön majd világra.

Magyarország Szépe: ezt a szuper esélyit választotta a várandós Tatár Csilla

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top