Sztárok

VV Alekosz feljelentett egy rendőrt

Alekosz nem tűri az igazságtalanságot és a sértéseket meg a személyeskedést. Állítása szerint ezeknek mind részese volt, amikor igazoltatták, ezért a rendőrséghez fordult.

Alekosznak meggyűlt a baja az érdi rendőrökkel, miután autójával begurult a behajtani tilos tábla mellett posztoló rendőr mellé, hogy megkérdezze, miért van az útszakasz napok óta lezárva – írja a Bors. “Rögtön igazoltatott, és megbüntetett harmincezer forintra. Ezzel semmi baj, mert jogos. Csakhogy nekem feltűnt, hogy akik mögöttem behajtottak, azokat nem bírságolta meg senki. Megkérdeztem, hogy a büntetés a személyemnek szól-e, és engem miért szegregál?” A válasz nem tűr nyomdafestéket, állítja Alekosz, aki nem hagyta annyiban a dolgot. “Vagy húszan nézték, hallgatták végig a jelenetet. Elmentem hát a kapitányságra, és feljelentést tettem a stílus miatt. Úgy gondolom, így nem ildomos kommunikálni. Úgy vélem, az egyenruha önmagában zárja ki az effajta modortalan kocsmai kommunikációt, főleg a kötelék tekintetében” – mondta el a lapnak Alekosz.

VV Alekosz feljelentett egy rendőrt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top