Sztárok

Durván nekiestek a dühös anyukák Hódi Pamelának

Kellemetlen helyzetbe került Hódi Pamela néhány facebookos fotója miatt. Berki Krisztián egykori kedvesének feldúlt anyukák estek neki, így Pamela magyarázkodni kényszerült.

Sok édesanya kiakadt Hódi Pamelára, aki megengedte kislányának, hogy beleigyon a fogyókúrás italába. Erről aranyos fotót is készített, és kirakta közösségi oldalára, ám arra biztos nem számított, ami ezt követte. Dühös anyukák estek neki, akik indulatos üzeneteteket küldtek, így Hódi Pamela végül a Facebookon válaszolt támadóinak.

“Mivel nagyon sokan megjegyezték, hogy Nati megkóstolta a shake-met, nekik üzenném, hogy gondolkodjanak el azon, míg tíz anyukából hét megveszi a gyerekének a tartósítószerrel és ízfokozókkal telített, de nagyon kevés rost és gyümölcstartalommal rendelkező nassolnivalókat, addig én adtam a lányomnak egy kis kóstolót a shake-ből. Az ördögnyelv ital negyed annyira sem káros, mint amiket állítom, hogy a szidalmazó emberek megvesznek a gyermekeiknek”fakadt ki Hódi Pamela, aki nem ad a lányának üdítőt, csokoládét, se fehér kenyeret, és nagyon odafigyel arra, hogy minél egészségesebb ételek kerüljenek az asztalra otthonában.

Durván nekiestek a dühös anyukák Hódi Pamelának

“Nem azért nem adok a lányomnak ezekből, mert diétázik, ahogy azt sok értelmiség írta, hanem azért mert most jönnek az első fogacskái, Nati azt sem tudja, hogy a cukorkák léteznek. Azt gondolom, teljesen ráérünk az édességekkel, ha látja másnál és esetleg megsajnálom és veszek neki én is. Úgy gondolom, hogy mi szülők készítjük fel a gyerkőcünket, a helyes öltözködésre, tisztálkodásra, és mellette az egészséges táplálkozásra, nem megvonva tőle a finom ételeket, de a helyes irányba kell terelni őket” – válaszol az őt kritizáló anyáknak Hódi Pamela.

“Akinek gyereke van, jól tudja, hogy a piciket minden érdekli, kíváncsiak. Örülök, hogy Natinak egy egyszerre finom és egészséges italból adhatok kóstolót és nem egy műanyag, tartósítókkal dúsított szörpöt vagy pudingot eszeget”írja Hódi Pamela, akinek egyébként ez a cuki fotója verte ki a biztosítékot:

Ez az imádnivalóan csokis titok az Ördögnyelv shake, ami mostantól az ’ordognyelv.hu’ oldalon megvásárolható”. ❤️

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Friday, June 12, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top