Sztárok

Szupercuki fotón mutatta meg újszülött kisfiát Görbicz Anita

Görbicz Anita a hónap elején adott életet első gyermekének, aki láthatóan máris teljesen az ujja köré csavarta édesanyját. A sportos anyuka most egy szívmelengető fotón mutatta meg a csöppséget.

Görbicz Anita egy nagyon meghitt fotóval jelentkezett Twitter-oldalán. A Győri Audi ETO kézilabdázója azt a pillanatot örökítette meg, amikor férje, Vincze Ottó, és újszülött kisfia együtt elszenderedtek. A jelenet pedig annyira tetszett Görbicz Anitának, hogy rajongóival is megosztotta, aminek mi nagyon örülünk, hiszen nehezen tudjuk elképzelni, hogy ennél cukibb fotót láthatunk ma.

Görbicz Anita kisfia június 8-án született, 3360 grammal és 49 centivel. A kisfiú az Ottó Boldizsár nevet kapta. Várandóssága alatt a sportoló egy interjúban azt is elárulta, nem bánja, hogy most a gyermek miatt egy kicsit szüneteltetnie kell karrierjét. “Húsz évig a kézilabda játszotta a főszerepet az életemben, és most úgy éreztem, itt az ideje más szerepet is vállalnom. Nagyon boldog vagyok, hiszen a baba egészséges, és én is jól érzem magam, mert már nagyon vártam a jó hírt” – nyilatkozta korábban Görbicz Anita.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top