Sztárok

Rékasi Károly: a család közleményt adott ki a színész állapotáról

Rékasi Károly családja a színész balesete után egy nappal közleményben tájékoztatta a nyilvánosságot a színész állapotáról.

Mint ahogy az már ismeretes, Rékasi Károly kedden motorbalesetet szenvedett, melynek körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A családtagok köszönik azt a sok segítséget, szeretetet és jókívánságot, ami az elmúlt napokban Rékasi Károly és feléjük irányult, valamint a Honvédkórház dolgozóinak áldozatos munkáját. Kérésükre tájékoztatják az érdeklődőket arról, hogy a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztetőgépen.

Rékasi Károly: a család közleményt adott ki a színész állapotáról

Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit kedden megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, többhetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem érintett a sérülésben. A fejsérülése is javulóban van. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően – lehetőség szerint napokon belül – baleseti sebészeti osztályon folytatják majd az ápolását.

A színész jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselőinek és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék Károly felgyógyulását. Amennyiben Rékasi Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a család közleményben tájékoztatást ad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top