Sztárok

Berki Krisztián félreérthető közös fotót posztolt Hódi Pamelával

Nagyon bensőséges fényképet osztott meg Berki Krisztián magáról és családjáról. Hódi Pamela és a műsorvezető között pedig mintha még a megszokottnál is nagyobb lenne az összhang.

Képtelenség kiigazodni Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolatán. Bár mindketten határozottan kiállnak amellett, hogy szerelmük véget ért, néha mégis elbizonytalanodunk abban, hogy ez igaz-e. Csütörtökön például kislányukkal együtt megünnepelték Berki Krisztián születésnapját. A meghitt estéről természetesen fotó is készült, mi pedig nem tudjuk nem észrevenni, hogyan fonja Hódi Pamela dereka köré a karját Berki Krisztián:

A tegnapi motorozásból hazaérve a kiscsaládom fogadott Jázminkával egyetemben valamint a Zsóka által készített speciális…

Posted by Krisztian Berki on Thursday, July 2, 2015

A magánéletükről egyikük sem szeret beszélni, annyi biztos, hogy Berkinek nemrég volt egy rövid románca Cserpes Laurával, ám annak olyan hamar vége lett, ahogy jött. A FEM3 műsorvezetője azt is elárulta egy interjúban, hogy nyaralását Hódi Pamelával és kislányukkal, Natival tervezi. Mindenesetre bármi is van Berki Krisztián és Pamela között, az mindenképp nagyon menő, ha tudtak úgy szakítani, hogy amiatt Natasa Zselyke ne sérüljön, és mindketten mindent megtesznek azért, hogy kislányuk boldog legyen. Nati pedig nemcsak szupercuki, hanem nagyon vidám gyerek is:

Míg az Amnesia AMN's fotózáson voltam, Nati a legjobb barátnőjénél volt????❤️

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Tuesday, May 19, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top