Sztárok

Itt vannak az első felvételek Charlotte hercegnő keresztelőjéről

Vasárnap tartották meg Katalin hercegnő és Vilmos herceg második gyermekének keresztelőjét. A két hónapos Charlotte hercegnő keresztszüleit is most jelentették be, akiknek egyikét sem a királyi családból választották.

Charlotte hercegnő keresztelője kapcsán Katalin hercegnő és Vilmos herceg több szempontból is szakítottak a hagyományokkal. A kislányt két hónapos korában tartják szenteltvíz alá, ilyen pedig korábban nem fordult elő a királyi család történetében. Charlotte hercegnő keresztelőjét azért kellett előrébb hozni, mert ez az időpont felelt meg II. Erzsébet királynőnek. Katalin hercegnő és férje pedig nagy meglepetést okoztak azzal, mikor bejelentették Charlotte hercegnő keresztszüleit. Katalinék ugyanis nem testvéreiket kérték fel a posztra, és a királyi család tagjait is kihagyták. Helyettük Vilmos anyai unokatestvére,  Laura Fellowes, a barátai, James Meade és Thomas van Straubenzee, valamint Katalin barátnője, Sophie Carter és az unokatestvére, Adam Middleton lettek a keresztszülők.

II Erzsébet és férje elsőként érkeztek, két órával a keresztelő előtt:

Katalin és Vilmos herceg végigsétáltak a tömeg előtt, mielőtt bementek a templomba:

György herceg ismét szupercuki öltözéket kapott az eseményre. Ám ennek a szettnek is története van, hiszen édesapja pont ezt viselte 1984-ben, mikor megszületett Harry herceg:

És íme az első fotók a kis hercegnőről:

 

Charlotte hercegnő keresztelőjét egyébként a sandringhami Szent Mária Magdolna-templomban tartották, itt keresztelték meg egykor Diana hercegnőt is. Az esemény után II. Erzsébet teázásra hívta a szűk családi kört, és Katalin hercegnő szüleit is meginvitálta rá. Ezt követően Katalin és Vilmos gyermekeikkel visszatérnek vidéki otthonukba, ahol szeretnék továbbra is a nyilvánosságot kizárva, nyugodt környezetben nevelni gyermekeiket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top