Sztárok

Leesik az állad attól, mivel lepte meg kisfiát Czippán Anett

Czippán Anett kisfia a hétvégén ünnepelte negyedik születésnapját. Édesanyja pedig szuper és lenyűgöző ajándékkal lepte meg a gyermekét.

Czippán Anettet nagy kihívás elé állította kisfia, Olivér. A gyermek ugyanis egy nagyon különleges tortát kért születésnapjára. Czippán Anett fia egy Miki egeres süteményre vágyott, édesanyja pedig nem boltból hozatta a tortát, hanem ő maga sütötte meg. Ráadásul Czippán Anett nagyon ügyes volt, kétszintes, színes tortát készített kisfiának, aki biztosan, nagyon boldog volt, hogy teljesült az álma. Mi pedig emeljük kalapunk Czippán Anett meglepetése előtt:

Megkérdeztem Olitól, milyen tortát süssek neki szülinapjára. Természetesen kiválasztotta azt, amihez magamtól neki se állnék. Nem mondom, hogy 2 perc volt, de elkészült! Boldog szülinapot Oli!

Posted by Czippán Anett on Sunday, July 12, 2015

Sajnos a szülinapi buliról több képet nem osztott meg a FEM3 Café műsorvezetője, ám nemrég egy nagyon meghitt pillanatot mutatott meg magánéletéből. Czippán Anett és kisfia ilyen cukik együtt:

Amikor egyik fájdalomcsillapító sem hat, akkor jön a mentőcsapat. Már a puszta közelségükkel is gyógyítanak.

Posted by Czippán Anett on Thursday, June 25, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top