Sztárok

Szelfi: ezért akadt ki teljesen Horváth Gréta

Bár a Szelfi szereplője, Horváth Gréta azon dolgozik, hogy megmentse házasságát, minden beszólást még ő sem nyel le férjétől. Most megtudhatod, mivel borította ki teljesen Nikosz.

A hétfői Szelfiben nagy vita kerekedik Horváth Gréta és Nikosz reggeli közös gyereketetéséből. Az RTL II videonapló-sorozatában nem ez a pár első hangosabb szóváltása, de az biztos, hogy Horváth Gréta most nagyon kiakad Nikoszra. “Megőrjít, amikor azt mondja, semmit sem csinálok. Ki fogja meg a porszívót, és ki porszívózik fel napközben? Amikor hazajön, az alap, hogy tiszta a padló, rend van az asztalon, nincsen mosatlan” – mondja Gréta feldúltan Szelfi-kamerájának.

“Ott van a fotelben 20-30 ruha, onnantól kezdve van apokalipszis, én nem takarítok, én nem pakolok, és semmit sem csinálok. Valamiben akar hibát találni, azért kezdte el ezeket a dolgokat mondani, ezzel most reggel baromira felidegesített”folytatja kiakadva a Szelfiben  a fiatal anyuka.

Horváth Gréta és Nikosz korábban azon is veszekedtek már, hogy a férfi túl sokat dolgozik, és kevés időt fordít a családjára:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top