Sztárok

Szelfi: drámai fordulóponthoz érkezik Horváth Gréta házassága

Horváth Gréta házassága romokban hever, amit az egykori szépségversenyző kétségbeesetten szeretne helyrehozni. A Szelfi szereplőjének kapcsolata a férjével pénteken drámai fordulóponthoz érkezik.

Az RTLII Szelfi című műsorának csütörtök esti epizódjának végén látható volt, ahogy Horváth Gréta felteszi Nikosznak eddigi talán legkeményebb kérdését. “Akkor szakítsunk?” A fiatal édesanya és párja ugyanis életük egyik legnehezebb időszakát élik, és kemény döntéseket kell hozniuk azzal kapcsolatban, meg akarják-e és meg tudják-e menteni házasságukat.

Szelfi: drámai fordulóponthoz érkezik Horváth Gréta hazassaga

“Szerinted ez már nem fog megjavulni? Úgyhogy meg sem próbálod ezt helyrehozni?”kérdezi Horváth Gréta, miközben a feszültséget szinte tapintani lehet a képernyőn, ahogy ez majd a Szelfi péntek esti adásában látható lesz. “Nem látom, hogy az eltávolodás visszaalakítható-e közöttünk” – felel őszintén Nikosz. A kérdést tovább boncolgatják majd, és Gréta kifejti, szerinte ez csak akkor derülhet ki, ha együtt vannak. Nikosz erre azzal kontrázik vissza, fontosabb, hogy higgyenek benne. “Én hiszek benne, te nem?” – vág vissza Gréta, aki még reméli, hogy meg tudják menteni házasságukat Nikosszal.

Az, hogy Horváth Gréta miért vágott bele abba, hogy életét kamerával felvegye a Szelfi kedvéért, a videóból kiderül:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top