Sztárok

Szelfi: Horváth Gréta megmutja, hogy kell kreatívan pelenkázni

Egy kisbabás anyuka kreativitásának határa a csillagos ég. Most meglesheted, hogyan trükközik pelenkázás közben a Miss International egykori szépségversenyzője a Szelfi csütörtöki adásában.

Megszereztünk egy fotót az RTL II-n futó Szelfi friss adásából, melyből kiderül, hogyan oldja meg egy kisbabával a nehéz helyzeteket Horváth Gréta. Például azt, mikor pelenkázás közben több dolgot kell végrehajtania. Bár a kép nagyon mókás, Gréta és Filkó izgatott készülődésének hátterében komoly dolog áll. Horváth Gréta és Nikosz házassága ugyanis nem áll biztos lábakon, a Szelfi eddigi részeiben már megismerhettük félelmeiket és vívódásukat. A csütörtöki epizódban pedig Nikosz és Gréta végre leülnek egymással megbeszélni a dolgokat.

Szelfi: Horváth Gréta megmutja, hogy kell kreatívan pelenkázni

“Kicsit ideges vagyok, mert elég sok múlik ezen a beszélgetésen” – mondja Gréta kézi kamerájának. Hogy ne izguljon egész nap, úgy dönt, meglátogatja Filkóval férjét focizás közben. “Elmegyek Nikosz fociedzésére. Nem azért, mert érdekel a meccs, hanem azért, mert így van lehetőségünk együtt lenni, és látja rajtam, hogy érdeklődöm iránta” – árulja el a fiatal anyuka a bravúros pelenkázás közben.

Ha kíváncsi vagy arra, Horváth Gréta miért vágott bele abba, hogy hónapokon keresztül videóra vegye az életét a Szelfi kedvéért, itt kiderül:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top