Sztárok

Szelfi: ezért csapnak nagy ünneplést Ada és ikerfiai

Ada és gyermekei egy olyan rokon születésnapját ünneplik meg kedd este az RTL II videónapló-sorozatában, akinek véleményére a Reflektor háziasszonya nagyon ad. El is meséli neki, hányadán állnak most Mátéval.

Ada és fiai a kedd esti Szelfiben köszöntik fel a műsorvezető nagymamáját 72. születésnapja alkalmából. A nagyi, azaz Nünü, fontos szerepet tölt be Ada életében, bármikor számíthat rá. “Nünü anyukám anyukája. Igazából Mária, azért hívjuk Nününek, mert anyukám nevezte el így még gyerekkorában. A Vízipók csodapókban volt egy nünüke nevű bogár, róla kapta a nevét”magyarázza a Szelfiben Ada, aki számára az is nagyon fontos, hogy az idős asszonynak, mennyire tetszik az a férfi, akivel mostanában randizik.

Éppen ezért Ada a Mátéval töltött hétvége fotóit is megmutatja nagymamájának. Nününek nagyon szimpatikus a fiatalember a fotók alapján, lelkesedésének hangot is ad az élménybeszámoló közben. Vajon ez már elég lesz ahhoz, hogy igazán komolyra forduljanak a dolgok Ada és Máté között a Szelfiben?

Ada és Máté legutóbbi találkozása nem telt felhőtlenül. A Reflektor háziasszonyát ugyanis már kezdi zavarni a köztük lévő távolság:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top