Sztárok

Szelfi: Ada képtelen ellazulni új barátjával

A reflektor háziasszonyát, Adát leginkább mosolygós, vidám és laza nőnek ismerjük. Ám most kiderült, vannak olyan helyzetek, amelyekben még ő is tele van szorongással.

Ada a Szelfiben jelenleg külföldön, Máténál tölti a hétvégét. A Reflektor háziasszonya tele van kétellyel, és kérdéssel, képtelen teljesen ellazulni. A péntek esti adásban pedig hangot is ad aggodalmainak. “Nem tudom hova tenni ezt az egészet”vallja a Szelfiben Ada, aki ébredés után smink nélkül is bátran megmutatja magát.

Fotó: RTL II
Fotó: RTL II

“Ugyan jól érzem magam, de van egy gát” – magyarázza az RTLII videónapló-sorozatában Ada, akiről már kiderült, minden helyzetben, őszintén tud mesélni a benne kavargó gondolatokról. Párkapcsolati témában pedig már jól ismeri saját reakcióit. “Akkor tudod jól érezni magad százszázalékosan, ha nem gondolkozol. Ha nincs benned feszültség, olyan gátló tényezők, amik jelen esetben bennem vannak. Nem tudok sodródni egy ponton túl, mert elkezdek azon agyalni, hogy mi is van” – elemzi jelenlegi helyzetét Ada, aki a Szelfi pénteki adásában az estét Mátéval tölti.

Ada ikerfiai is már nagyon érdeklődnek Máté iránt, Bence például kifejezetten szeretne már Stuttgartba utazni édesanyjával, hogy meglátogassák a férfit:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top