Sztárok

Szelfi: Horváth Gréta pánikba esik és könnyekben tör ki

Borzalmas élményben lesz része Horváth Grétának a Szelfi szerdai adásában. A fiatal édesanya az eseményektől teljesen pánikba esik.

A Szelfi szerda esti adásában Horváth Gréta szorult helyzetbe kerül az RTLII-n. A babaszoba ajtaja becsapódik, és mivel nincs rajta kilincs, a fiatal anyuka a szobában reked. Kisfia azonban mindeközben a konyhában csücsül a bébikompjában.

Az NLCafé megszerzett a Szelfi szerdai adásából egy fotót, amin a fiatal anyuka próbál kijutni a szobából. “Nem hiszem el, hogy nem lehetett megcsinálni azt a rohadt kilincset, körülbelül tízszer mondtam el neki. De ha nem százszor, akkor egyszer se, hogy hozzon haza egy kilincset”utal Horváth Gréta cseppet sem nyugodt hangulatban arra, hogy mindent ezerszer kell elmondania Nikosznak. “Biztos, hogy engem fog majd lecseszni, hogy én vagyok a hülye, hogy nem támasztottam ki az ajtót. De nem nekem kell kitámasztani, ő a férfi, csináljon kilincset!” – pánikol Gréta.

Szelfi: Horváth Gréta pánikba esik és könnyekben tör ki

Hogy végül miként sikerül kiszabadulnia Horváth Grétának, és Filkót mennyire viselik meg a történtek, az szerda este kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top