Sztárok

Ő Szabó Zsófi új párja

Szabó Zsófi nem villog nyilvános eseményeken, nem bújik koktélruhákba, magassarkúba. Inkább egy lovardában nyerget cipel vagy a ló hátán izzad. Az egykori sorozatsztár azt is bevallotta, hogy újra szerelmes.

Szabó Zsófi kiegyensúlyozott, boldog, úgy tűnik, nem zavarja, hogy ősztől sem vezet műsort – írja a Borsonline.Teljesen civil életet élek, szakítottam a nyilvánossággal – mondta a lapnak Zsófi. – Hetente hatszor biztosan kijövök a lovardába. Igaz barátokra is sikerült szert tennem. Itt sportolók között vagyok, ahol senkit nem érdekel, ki is Szabó Zsófi, a celeb. Ez teljesen más világ. Mindennel együtt úgy napi három órát edzek. Ebben a melegben viszont elég kevesebb is. Nyaralni sem megyek, itt vagyok december óta mindennap. Erre vártam hat éve, nekem most ez a kikapcsolódás” – vallotta be.

Szabó Zsófi azt is elmondta, hogy új kedvesét – aki ugyancsak lovas fiú – egy versenyen ismerte meg és a férfi vele egykorú. “Engedek az erőszaknak, és megerősítem: a hír igaz, valóban velem egykorú. De mivel még nagyon friss ez a kapcsolat, többet nem mondanék róla. Szeretném egyelőre megóvni a nyilvánosságtól” – árulta el.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top