Sztárok

Szabó Zsófi hatalmas meglepetéseket tartogatott 2014-re

Édesapja elvesztése miatt fájdalmas, a karrierje szempontjából mozgalmas év áll Szabó Zsófi mögött. A sorozatszereplőből lett műsorvezető nagy meglepetéseket tartogatott idén a rajongóinak.

Az elmúlt év eleje egyértelműen Zsófi magánéletéről szólt, Szinte minden lap azzal volt tele, hogy januárban újra összejött akkori főnökével, Nagy Tamással. Majd egykori párja, Berki Krisztián szarvait stílusosan törte le, amikor egy interjúban elárulta, ma már ballépésnek és vakvágánynak tartja, hogy anno összejött a magát nők bálványának tartó celebbel. Ezt követően sikerült elérnie, hogy ne a szerelmi életéről cikkezzenek a lapok, bár ősszel bevallotta, igazi és régóta tartó szerelem a császármorzsához fűzi.

Szabó Zsófi idén hatalmas meglepetéseket tartogatott

Karrier szempontjából viszont még nagyobb fordulatokkal rukkolt elő. Először bevállalta, hogy megváljon hosszú szőke tincseitől és divatos rövid hajat kapjon, ekkor még a Jóban Rosszban sorozatban alakított szerepe miatt. Nem sokkal később pedig bejelentette, távozik a TV2-től. Ezzel a bátor lépéssel ötéves munkakapcsolatot hagyott maga mögött. Akkor pedig végleg leesett az állunk, amikor megtudtuk, legközelebb az RTL Klubon futó Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban látjuk viszont. Remek lehetőség volt ez arra, hogy emberi arcát mutassa meg, és sokkal közelebb kerüljön a nézőkhöz, mint azelőtt.

Szintén nagy lépés volt, hogy ezt követően felbukkant műsorvezetőként Istenes Bence mellett az X-faktorban. Később azonban az After-X-et bízták rá.

Zsófi éve, úgy tűnik, a nagy változásokról, döntésekről és megújulásról szólt ráadásul, ha valamiben tévedett is, mindenképp menő dolog volt mindezt ilyen rövid idő alatt bevállalnia.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top