Sztárok

Új élet, új hajviselet – Szabó Zsófi megint váltott

<p>Néhány hónapja éppen a Jóban Rosszban történetének alakulása miatt <a href="https://nlc.hu/sztarok/20140429/szabo-zsofi-joban-rosszban-szineszno/" target="_blank">vált meg legendásan gyönyörű loknijaitól</a> Szabó Zsófi, aki most <a href="https://nlc.hu/sztarok/20140907/szabo-zsofi-szineszno-musorvezeto-rtl-klub/" target="_blank">a konkurens csatornán</a> ismét megújulva kezdi meg a munkát.</p>

Változásokkal teli időszakot él át Szabó Zsófi színésznő. Néhány hónapja vesztette el imádott édesapját, ami után teljesen magába zárkózott. Ezt követően a TV2 sorozatának szerepe miatt meg kellett válnia hosszú hajától, ami pont jókor jött ahhoz, hogy új életet kezdjen. Majd már rövid hajjal vágott neki élete egyik legnagyobb kalandjának: Norvégiába ment, hogy megtisztítsa lelkét, és új erőre kapjon. Nem sokkal ez után pedig következett a nagy bejelentés, egy új korszak kezdete: Szabó Zsófi az RTL Klubnál folytatja pályafutását. Az új munkahely új kihívásokkal és új feladatokkal jár, ehhez ismét megújult külső dukál.

Nekünk nagyon tetszik a legfrissebb hajviselet.

“Kihívásokkal teli volt ez a nap is… Izgalmas ez az időszak az életemben. Remélem, ti jól vagytok”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top