Sztárok

X-Faktor: csúnyán visszaéltek Tóth Andi nevével

Valaki rajongókkal flörtölt, sőt egyikükkel találkozót is megbeszélt az X-Faktor nyertese, Tóth Andi nevében – írja a Bors.

Egy ismeretlen létrehozott egy Facebook-oldalt Tóth Andi nevében és hónapokig levelezett a rajongóival – áll a Borsban.

“Hónapok óta létezik ez az oldal, de csak pár hete szereztem róla tudomástkezdte Tóth Andi. – Egy koncert után odajött hozzám egy ismeretlen srác, kedélyesen beszélgetett velem, mintha már ezer éve ismerne. Mondta, hogy már sok levelet váltottunk. Nem is értettem… Az utóbbi hetekben felgyorsultak az események, két-három fiú is rám írt a hivatalos oldalamon, hogy ott folytassuk a beszélgetést, amit máshol elkezdtünk. Volt akinek a családomról mesélt kitalált sztorikat, másnak a hétköznapjaimról és így tovább. Az volt az első gondolatom: csak nehogy intim helyzetbe keveredjen velük, vagy olyan témáról beszélgessen, amely nekem már nem fér bele. Az egyik srác aztán megerősítette ezt a félelmemet. A lány elhívta sétálni, csak még nem találtak megfelelő időpontot. Ijesztő, hogy ilyen történik, és idegesítő, hogy a nevemben flörtölget valaki a rossz híremet keltve” – nyilatkozta az egykori x-faktoros.

Tóth Andi azonnal feljelentés tett az oldal üzemeltetőjénél, és az oldal azóta már nem létezik. Ha a csaló újra megjelenik, az énekesnő komolyabb lépéseket tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top