Sztárok

Olvasd el Hosszú Katinka üzenetét, és te is romantikus hangulatba jössz

Hosszú Katinka házassága külső szemlélőknek is csupa romantika, pedig nem viszi túlzásba a magánéleti posztokat. Legutóbb egy egyszerű közös képhez sem írt semmi különöset, de mégis bármelyik szerelmes szívesen hallaná ezt a vallomást.

Hosszú Katinka nem az az ember, aki kiteszi a kirakatba a magánéletét, de a férjével készült képeihez ő sem tudja megállni, hogy valami kedveset írjon.

A legfrissebb fotóhoz Hosszú Katinka egy egyszerű, de annál romantikusabb üzenetet posztolt: “Sokszor nem az a fontos, hogy mit csinálsz és hol, hanem az, hogy kivel! #IronLady”

Sokszor nem az a fontos, hogy mit csinálsz és hol, hanem az, hogy kivel! #IronLady Many times it is more important who you are with rather than what you are doing and where! #IronLady

Posted by Katinka Hosszu on 2015. július 20.

Hosszú Katinka és a férje, Shane Tusup időről időre betekintést engednek a magánéletükbe, áprilisban például egy tetoválással.

Shane, aki nemcsak a férje, de Hosszú Katinka edzője is, az Iron Lady feliratot és a felesége arcképét varratta magára. Mindennek pedig különleges jelentősége van a pár életében.

Iron Lady Definíció (főnév): egy becenév, amit gyakran használnak egy erős akaratú, céltudatos női vezéregyéniség…

Posted by Katinka Hosszu on 2015. április 12.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top