Sztárok

Így fest hajcsavarókkal a fején Dobó Kata

Kevés olyan színésznő van, aki szexisen mutatna ruhakötélen száradó fehérneműk között, hajcsavarókkal a fején. De Dobó Katának még ez is sikerült.

Ami az amerikaiaknak Nicole Kidman, az nekünk Dobó Kata. Mindig kifogástalanul néz ki a képeken, ez a legutóbbi fotózáson is kiderült, neki még az is sikerült, hogy szexis háziasszonynak tűnjön.

Dobó Kata kedvenc képén hajcsavarókkal a fején fekszik egy napozóágyban, körülötte száradó fehérneműk. Nem próbálták napbarnítottra sminkelni, vagy reklámokból ismert pózokba beállítani, az eredmény pedig önmagáért beszél. 

Az egyik kedvenc képem a tegnap kitett sorozatból. Mára különösen aktuális, ebben az idôben ez a megfelelô viselet. ;)))))))))

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on 2015. július 22.

Nemcsak a képekkel, de a vele készült interjúval is szeretné megváltoztatni Dobó Kata a róla kialakult képet. Szerinte bekerült egy skatulyába húsz évvel ezelőtt, és ideje lenne, ha a magyar átlag megismerné, milyen is ő valójában. Talán akkor kevesebbet hallaná, hogy “kellemeset csalódtam benned”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top