Sztárok

Szépen kerekedik Kim Kardashian pocakja – fotó

A botrányhősnő Kim Kardashian mindig tudja, hogy hívja fel magára a figyelmet. Hol cukit, hol cikit posztol, de most szerencsére egy édes pocakot mutatott.

Ha Kim Kardashianra gondolunk, akkor botrányos címlapok, villámházasságok és az alakjához igazán előnytelen ruhák jutnak az eszünkbe. A celebnő, aki második gyermekét várja, kimondottan ritkán csinál magáról pocakos szelfit. Ez azért meglepő, mert ő maga képes volt kiadni egy könyvet a szelfizésről. Most viszont megmutatta, hogy mekkorát nőtt a cuki North West kistestvére.

Good night baby

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Kim Kardashian egyébként tavaly többször kifejtette – amivel kisebb botrányt is okozott, naná, hisz róla van szó –, hogy nem szeretne még egy gyereket vállalni, mert Kardashian az előző terhessége alatt felszedett kilóit egyáltalán nem tudta ledolgozni. Később viszont épp ebből húzott – szó szerint – óriási hasznot, hiszen egyedi és formás popsija ma már divat lett. De még mekkora!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top