Sztárok

Az RTL Klubhoz igazol Berki Krisztián és Hódi Pamela?

Berki Krisztián és Hódi Pamela nem kapnak új feladatokat a TV2-n, a hírek szerint az RTL Klub viszont foglalkoztatná őket.

A Bors úgy tudja, hogy az RTL Kub Berki Krisztiánt és Hódi Pamelát is tárt karokkal várja. “A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban ők ketten lesznek a nagy durranás a csatorna tervei szerint. Krisztián az egyik turnusban, Pamela a má­sikban. De természetesen a forgatásra együtt utazhatnának a kislányukkal” – tudta meg a lap egy neve elhallgatását kérő személytől. Egy másik bennfentes szerint Berki Krisztián neve már több RTL Klubos műsor kapcsán is felmerült.

A lap megkereste a TV2-t. Ott csak annyit közöltek, nem tudnak arról, hogy a csatorna szerződtetett képernyősei közül bárki is a konkurenciához készülne.

Berki Krisztián sejtelmesen válaszolt a kérdésre, a focival példálózott. “Itt van a foci. Ott csak augusztus 31-én záródik az átigazolási piac. Addig talán engedtessék meg nekem, hogy eldöntsem, milyen mezben futok ki a pályára. Klasszis futballisták se húzzák le az egész pályafutásukat egy klubnál. Egy dologhoz lojálisak, a focihoz. Én is egy dolog iránt vagyok elkötelezett, ez nem más, mint a nagybetűs szórakoztatás” – mondta.

Az RTL Klubhoz igazol Berki Krisztián és Hódi Pamela?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top