Sztárok

Lebukott Ben Affleck: ez a fotó bizonyítja a hűtlenségét

Egyre nehezebb kimagyaráznia a helyzetet, de Ben Affleck most is makacsul tagadja, hogy viszonya volt a gyerekei bébiszitterével. Ám a kettőjükről készült közös fotó újabb fejezetet nyitott Ben Affleck és Jennifer Garner válásában.

Jennifer Garner megaláztatásával foglalkozik az összes nagy amerikai magazin, és mindenki egytől egyig a színésznő pártján áll. Ben Affleck ugyan bőszen tagadja, hogy a gyerekeik nevelőnőjének bármi köze lenne a váláshoz, de a magyarázkodása egyre kínosabb.

Lebukott Ben Affleck: ez a fotó bizonyítja a hűtlenségét

A nemrég megjelent fotókhoz komplett történetet tálaltak a sztárpár ismerősei, megfűszerezve dátumokkal és helyszínekkel a képeket, amelyeken Ben Affleck éppen széles mosollyal üdvözli Christine Ouzouniant.

http://yahooentertainment.tumblr.com/post/125961881902/6-things-about-afflecks-potential-nanny-paramour

A 28 éves bébiszittert július 17-én fotózták le a színésszel, miután Christine elment bevásárolni majd egy kis csomaggal Ben Affleck Los Angeles-i házához hajtott. Mindez tehát két héttel azután, hogy Jennifer Garnerék bejelentették a válásukat.

Amikor ezek a képek készültek, már Christine sem állt Garner alkalmazásában. Az ismerősök szerint a színésznő éppen azért rúgta ki a bébiszittert, mert rájött, hogy Christine-nel csalja őt a férje.

Christine élvezi a rá irányuló figyelmet
Christine élvezi a rá irányuló figyelmet

A People, az InTouch és a Us Weekly különböző forrásokra hivatkozva írta meg ugyanazt a történetet. Ezek szerint Ben Affleck és Jennifer Gyrner a három gyerekükkel és a dadával együtt a Bahamákra mentek nyaralni júniusban, ahonnan a színésznő továbbutazott a forgatására, Kanadába.

Lebukott Ben Affleck: ez a fotó bizonyítja a hűtlenségét

Affleck a dadával és a gyerekekkel eredetileg hazament volna, de később kiderült, hogy a pár kettesben töltött egy hétvégét Las Vegasban. Affleck a magángépével vitte Christine-t, de bármennyire igyekeztek titokban tartani a viszonyukat, nem sikerült.

A róluk készült képsor is ezt bizonyítja a lapok szerint:

A PageSix.com úgy tudja, hogy Christine még egykor, a szerződéskötéskor aláírt egy titoktartási szerződést, amelynek értelmében perelhető, ha a család magánéletéről beszél, bármilyen összefüggésben. Most viszont már más a helyzet, és állítólag ezért költöztette be Ben Affleck az egykori bébiszittert a Bel Air hotelbe, ahol ő fizeti a nő számláit.

Jennifer Garner a Us Weekly értesülései szerint már Affleck telefonhívásaira sem válaszol, amióta ezek a részletek kiszivárogtak.

http://usweekly.tumblr.com/post/125932144330/exclusive-jennifer-garner-is-disgusted-and

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top