Sztárok

Bármelyik pillanatban jöhet a baba! Nádai Anikó így várja – fotó

Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja már türelmetlenül várja, hogy karjába foghassa első gyermekét. A szülés kiírt időpontjáig már csak egy hét van, így bármikor érkezhet a baba.

Nádai Anikó leghőbb kívánsága, hogy végre már a kezében tartsa első gyermekét. Hogy elüsse az időt, és talán kicsit sürgesse is, Nádai Anikó közösségi oldalán megosztott néhány olyan fotót, amit az elmúlt kilenc hónap során készített magáról.

“A testem teljesen megváltozott. 9 hónap után és 1 héttel szülés előtt, ez voltam és vagyok én! Az idő fájdalmasan lassan telik. Vágyom már rá, hogy a kezemben tarthassam!”írta az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, akinek már szinte biztos, hogy fia születik.

A testem teljesen megváltozott. 9 hónap után és 1 héttel szülés előtt, ez voltam és vagyok én! Az idő fájdalmasan lassan telik. Vágyom már rá, hogy a kezemben tarthassam! ????❤️

Posted by Nádai Anikó on Friday, August 7, 2015

Korábban ez nem volt ennyire kőbe vésve, mert Nádai Anikó és párja heteken keresztül azt hitték, hogy lányuk lesz. Ebben az esetben a kicsi a Léna nevet kapta volna. Így azonban, hogy a baba valószínűleg egy kisfiú, még nem tudni, hogy mi lesz a neve.

38. hét… ????❤️

Posted by Nádai Anikó on Thursday, July 30, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top