Sztárok

Teljesen zavarba jött a várandós Nádai Anikó

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, Nádai Anikó annak ellenére, hogy már komoly hírnévre tett szert, még mindig zavarba jön, ha valaki olyan ismert emberrel találkozik, akire felnéz. Nézd meg kitől jött zavarba a várandós Anikó!

Nádai Anikónak megtisztelő találkozásban volt része a napokban. A Való Világ és az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője ugyanis Scherer Péterrel találkozhatott, elmondása szerint pedig teljesen zavarba jött attól, hogy egy ilyen ismert színésszel tölthetett együtt időt. Nádai Anikó nagy találkozásáról szerencsére fotó is készült, amin mi alig vettük észre a várandós kismama zavarát, annál jobban látszik viszont, milyen szépen gömbölyödik a pocakja.

???? Eléggé zavarba jöttem… Azt hiszem mondhatjuk, hogy igazán szerencsés vagyok! ????

Posted by Nádai Anikó on Thursday, June 11, 2015

Nádai Anikó egyébként hamarosan életet ad első gyerekének, a tévésztár pedig már azt is elárulta rajongóinak, hogy kisfia lesz. Arról még egyelőre nem nyilatkozott, hogy fogják hívni a picit, csak annyit lehet tudni, ha párjával lányuk születne, akkor ő a Léna nevet kapná.

Nádai Anikó néhány napja azt is megmutatta, milyen mostanában bikiniben. Az RTL várandós munkatársán látszik, nagyon örül a jó időnek, így vélhetően annak is, hogy első gyermeke éppen ebben az évszakban születik majd:

Happy sunday ????????????❤️☀️

Posted by Nádai Anikó on Sunday, June 7, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top