Sztárok

Vajna Timi mindig is az idősebb férfiakra bukott

Vajna Timi állítja, hogy mindig az idősebb férfiakhoz vonzódott, sőt barátnőit is arra buzdítja, jobban járnak egy idősebb partnerrel – írja a Bors.

Vajna Timi azt állítja, sosem volt dolga nála fiatalabb férfival. A második barátja például 14 évvel volt idősebb, mint ő, és rengeteget tanult tőle az életről.

“Nekem a legfontosabb a párkapcsolatban, hogy a pasi a barátom is legyen. Hogy felszabadult, önmagam lehessek mellette, egyenrangúnak tekintsen. Érezzem kényelmesen magam a kapcsolatban… Mérleg vagyok, nekem fontos a nyugalom, nem bírom az érzelmi zsarolást, veszekedést, civakodást. Nekem nem a macsós, jóképű pasi jön be, hanem a kevésbé jóképű, de vagány, humoros férfi, aki nem piszkál. Az a legjobb, ha a fiú van oda jobban a lányért. Akkor sokkal jobban kényezteti, kedvesebb vele. A mai srácokból, tisztelet a kivételnek, kiveszett a romantika” – mondta Vajna Timi a Borsnak.

Sőt, bővebben is kifejtette negatív véleményét a fiatalabb generációról. “Mindig azt tanácsolom a barátnőimnek, hogy inkább idősebb férfiak után nézzenek. A mai pasik nem döntésképesek, nincs jövőképük, és kihasználják a lányokat. Nem beszélnek tisztelettel a nőkkel, inkább, mint a kutyával” – mondta.

Vajna Tímeáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top