nlc.hu
Sztárok
Vajna Timi mindig is az idősebb férfiakra bukott

Vajna Timi mindig is az idősebb férfiakra bukott

Vajna Timi állítja, hogy mindig az idősebb férfiakhoz vonzódott, sőt barátnőit is arra buzdítja, jobban járnak egy idősebb partnerrel – írja a Bors.

Vajna Timi azt állítja, sosem volt dolga nála fiatalabb férfival. A második barátja például 14 évvel volt idősebb, mint ő, és rengeteget tanult tőle az életről.

“Nekem a legfontosabb a párkapcsolatban, hogy a pasi a barátom is legyen. Hogy felszabadult, önmagam lehessek mellette, egyenrangúnak tekintsen. Érezzem kényelmesen magam a kapcsolatban… Mérleg vagyok, nekem fontos a nyugalom, nem bírom az érzelmi zsarolást, veszekedést, civakodást. Nekem nem a macsós, jóképű pasi jön be, hanem a kevésbé jóképű, de vagány, humoros férfi, aki nem piszkál. Az a legjobb, ha a fiú van oda jobban a lányért. Akkor sokkal jobban kényezteti, kedvesebb vele. A mai srácokból, tisztelet a kivételnek, kiveszett a romantika” – mondta Vajna Timi a Borsnak.

Sőt, bővebben is kifejtette negatív véleményét a fiatalabb generációról. “Mindig azt tanácsolom a barátnőimnek, hogy inkább idősebb férfiak után nézzenek. A mai pasik nem döntésképesek, nincs jövőképük, és kihasználják a lányokat. Nem beszélnek tisztelettel a nőkkel, inkább, mint a kutyával” – mondta.

Vajna Tímeáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top