Sztárok

Gólyahír! Apa lesz az RTL Klub híradósa, D. Tóth András

Óriási örömhírt osztott meg rajongóival az RTL Klub híradósa, D. Tóth András. A jövő év elejére várják a kisbabát.

Az RTL Klub híradósa, D. Tóth András igyekszik minden feltűnés nélkül élni a magánéletét, de a legfőbb eseményekről szerencsére mindig beszámol. D. Tóth András a közösségi oldalán mesélte el követőinek, hogy a jövő év elején apa lesz.

“Sosem tudtam, hogy van-e nagyobb boldogság annál, mint amikor az ember megtudja, hogy gyereke lesz. Most már tudom, hogy nincs, ugyanis jövő év elején kisbabánk születik. Nagyon vártuk őt és mindketten kimondhatatlanul boldogok vagyunk” – kezdte a nagy bejelentést D. Tóth András, aki hozzátette, hogy a lehető legjobban szeretné kivenni a részét a babavárásból is.

“Mostantól gyakran találkozhattok majd velem is a babaruhaosztályokon, és a pelusoknál, mert azt már most eldöntöttem, hogy minden pillanatnak aktív részese szeretnék lenni a legelejétől”írta D. Tóth András.

Sosem tudtam, hogy van-e nagyobb boldogság annál, mint amikor az ember megtudja, hogy gyereke lesz. Most már tudom, hogy…

Posted by D.Tóth András on Monday, August 10, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top