Sztárok

Így ünnepelt Gönczi Gábor

Gönczi Gábor hétfőn negyvenéves lett. Születésnapja alkalmából egy fergeteges koncert és több meglepetés is várta.

Hol máshol ünnepelhette volna Gönczi Gábor a születésnapját, mint a Szigeten, a Robbie Williams koncerten? “Ennél jobban nem is sikerülhetett volna ez a születésnap! Igaz, egy éve egyeztetünk Robbie-val, hogy ő legyen a fellépő a szülinapi bulimon, de végül csak sikerült összehozni” – viccelődött Gönczi Gábor.

“Korábban már volt egy meglepetésbulim a kedvesem jóvoltából… Komolyan mondom, életemben ilyen születésnapom még nem volt, mint ez a mostani” – mondta a Blikknek a műsorvezető, akit egy stábköszöntés után még a kollégái is mentesítettek a munka alól, hogy az egész napot a szerelmével tölthesse, aki igazán pazar programsorozatot szervezett neki. “Volt ebben a napban éjfélkor gyertyákból kirakott negyvenes szám, az udvaron tűzijátékkal és a családommal, aztán masszás, relax, séta a Duna-parton, ebéd, ahol zenészbarátok muzsikáltak, és persze a végén egy hatalmas fesztiválozás. Nagyon boldog vagyok!” – mesélte Gönczi Gábor.

Így ünnepelt Gönczi Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top