Sztárok

Rékasi Károly nem bír magával

Rékasi Károlynak lételeme a szabadság, éppen ezért többször is eltávolította a gipszet a lábáról, amitől szerencsére hamarosan végleg megszabadul. A jövőre nézve pedig máris nagy tervei vannak.

A színész az RTL Klub Fókusz című műsorában mesélt arról, mennyire nehezen viseli a gipszet, amelytől egyébként szerencsére hamarosan megszabadul írja a Blikk. “Gipszben vagyok. De már csak nagyon-nagyon rövid ideig. Péntek reggel korán leszedik a lábamról, és elkezdődhet a rehabilitáció” – mondta boldogan Rékasi Károly, aki már a kórházban sem bírta elviselni a gipszet.”Négy, azaz négy darab gipszet szedtem le én magam a lábamról a kórházi létezésem alatt, mert valószínűleg a szabadságra vágytam, és abba nem nagyon fért bele, hogy gipsz van a lábamon. Nem tudom, hogy mi mindent voltak képesek elviselni a kórházban, tehát nem tudom elképzelni azt, hogy mennyi hülyeséget csinálhattam. Teljesen jogszerű és ésszerű lett volna, hogy egy fixáló kötéssel rögzítsenek az ágyhoz” mondta, sőt azt is elárulta, a beleset nem vette el a kedvét a motorozástól. “Mihelyst a gipsz lekerül lábamról, a barátommal máris elkezdjük keresni a következő motort. Fotón már megvan. Tényleg gyönyörű szép. De egyébként nekem a motor munkaeszköz, és persze imádom is – motor tehát márpedig lesz!” – szögezte le.

Rékasi Károly nem bír magával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top