Sztárok

Meggyilkolták Morgan Freeman unokáját

A nyomozás jelenlegi állása szerint a fiatal nő feltehetőleg ördögűzés áldozata lett, amit saját szerelme hajtott végre rajta. Morgan Freeman unokája a helyszínen meghalt.

Megdöbbentő és hátborzongató, ami Morgan Freeman mostoha unokájával, a 33 éves E’Dena Hinesszal történt vasárnap hajnalban. A fiatal színésznő párja, Lamar Davenport közel az otthonukhoz több késszúrással megkéselte, majd artikulálatlanul ordítani kezdett a test fölött. Egy szemtanú szerint, aki a rendőröket és a mentőket is riasztotta, azt ordította a gyilkos rapper, hogy “El innen ördögök. Jézus nevében kiűzlek titeket!” – írja a Daily Mail.

Davenport állítólag még akkor is szurkálta Morgan Freeman unokáját, amikor a lány már élettelenül feküdt, és egészen addig kiabált a test fölött, míg a rendőrök és mentők meg nem érkeztek. A rendőrség állítólag csak a pszichológiai vizsgálat után hallgatta ki.

Morgan Freeman pedig a Twitteren és Facebook-oldalán mondott köszönetet a rengeteg részvétnyilvánításért. Leírta, hogy unokája pótolhatatlan és felejthetetlen személyiség volt, kár, hogy nem ismerhette meg még jobban a világ.

I want to acknowledge the tremendous outpouring of love and support my family has received regarding the tragic and senseless passing of my granddaughter Edena Hines. Thank you from the bottom of my heart. -M

Posted by Morgan Freeman on Sunday, August 16, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top