Sztárok

Tatár Csilla pocakosan élvezi az augusztusi őszt

A köztévé műsorvezetője, Tatár Csilla kimondottan felfrissült a nyári vihar után, élvezi a pulóveres időt, és köszöni szépen, remekül van.

A boldogságtól sugárzó Tatár Csilla pocakja egyre gömbölyűbb, és ezzel együtt egyre nehezebb volt az édes teher a nyári melegben. Nagy megkönnyebbülés volt tehát Tatár Csilla számára, hogy az idő egy kicsit hűvösebbre fordult az elmúlt napokban. Ezt az örömét meg is osztotta rajongóival. “Soha nem hittem volna, de imádom ezt a pulcsis augusztus végét! Végre kapok levegőt!” – írta közösségi oldalára a boldogságtól kicsattanó műsorvezető.

Jó reggelt!:) Soha nem hittem volna, de imádom ezt a pulcsis augusztus végét!:) Végre kapok levegőt!:) A reggelt pedig egy Családbarát interjúval indítottuk.:) #shooting Édesmindegy #családbarát

Posted by Tatár Csilla on Wednesday, August 19, 2015

 “Köszönöm szépen, nagy a boldogság, és minden rendben van, nagyon jól érezem magam” – mondta már az NLCafé kérdésére Tatár Csilla, aki nemrég egy általa ihletett kollekcióban pózolt cuki pocakkal a kamerák előtt.

Ruha:@SüelCipő: rekavagoÉkszer: 2MOMSmink: Pető Mici

Posted by Tatár Csilla on Wednesday, August 12, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top