Sztárok

Ezt látnod kell! Ráphotoshopolták Diana hercegnőt unokái fotójára

Néhányak szerint ízléstelen, de van, aki szerint csodaszép az a fotó, amin Diana hercegnő éppen unokája, Charlotte hercegnő fölé hajol.

Egész nagy botrány kerekedett a fotóból, ami szinte azonnal bejárta a világsajtót. Egy unatkozó netfüggő ráphotoshopolta a néhai Diana hercegnőt egy olyan képre, ahol Katalin hercegnő éppen a kis Charlotte hercegnőt tartja a kezében. Az eredeti képek természetesen több évtizedes különbséggel készültek.

Óriási port az Egyesült Királyságban a három hercegnő közös fotója
Óriási port vert fel az Egyesült Királyságban a három hercegnő közös fotója

Amin Diana hercegnő látható, azt 1997-ben fotózták, amikor Vilmos herceg édesanyja egy jótékonysági misszió keretében Teréz anyával találkozott. A másik fotó pedig 2015 nyarán készült, amikor Charlotte hercegnőt megkeresztelték.

Bal oldalon a keresztelő, jobb oldalon amikor Diana Teréz anyával találkozott 1997-ben
Bal oldalon a keresztelő, jobb oldalon amikor Diana Teréz anyával találkozott 1997-ben

A három hercegnő fotója azonnal felkeltette az emberek érdeklődését. A photoshopoltat egy Mary Kohnke nevű nő osztotta meg először a saját közösségi oldalán, ahol a kép már most több mint 30 ezer lájkot kapott.

A kommentekben néhányan teljesen elolvadtak a gesztustól, de volt, aki egyenesen felháborítónak vagy ízléstelennek nevezte. Te mit gondolsz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top