Sztárok

Közösen utazik jövőre Katalin és Vilmos – nem igazak a pletykák

Egyre többen hiányolják a cambridge-i hercegnét a társadalmi életből. Most kiderült, Katalin azt tervezi, hogy jövőre gőzerővel beleveti magát a teendőkbe.

Szinte már nem telik el úgy nap, hogy ne jelenjen meg valami írás arról, hogy Katalin hercegné nincsen a férje mellett a protokolláris rendezvényeken. Sokan már odáig merészkednek, hogy azt híresztelik, valami gond lehet a hercegi pár házasságával. Most azonban kiderült, minden a legnagyobb rendben van, és Katalin jövőre beleveti magát protokolláris teendőibe.

Mielőtt ezt nyilvánosságra hozták, a találgatások közepette Vilmost hírbe hozták kolléganőjével, Katalin hercegnéről pedig megírták, hogy Erzsébet finom szólva nem szimpatizál vele. Persze a pletykáknak nem szabad hinni, mindenesetre elgondolkodtató, miért nincsen a nyilvános eseményeken férje mellett a hercegné.

Természetesen a legvalószínűbb és legéletszerűbb magyarázat erre az, hogy a két gyermekes édesanya a kicsik mellett szeretne maradni, amíg csak teheti. Viszont jövő év elején már közös királyi látogatásra megy férjével a Karib-szigetekre. A pár úgy tervezi, hogy a két gyermekükkel is találkoznak az utazás során, mert ők várhatóan a közelben pihennek majd a Middleton nagyszülőkkel.

Forrás: DailyMail

Olvass még többet a királyi családról!

A szupervékony Katalin hercegnő így cukiskodott György herceggel – galériákkal
Szuper képek: kiköpött Middleton nagypapa a 21 hónapos György herceg
Friss fotók a vidékre költöző Katalin hercegnőről és családjáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top